söndag 5 oktober 2014

Stoppa RFSU:s kampanj för barnsexRFSU:S kampanj för barnsex är en etisk-moralisk härdsmälta!

Nyheter 24.se har Bianca Meyer skrivit artikel som känns väldigt angelägen. Hennes text handlar om att RFSU faktiskt uppmuntrar till sexövergrepp på barn.

Bianca Meyers artikel

Likt Meyers blir jag upprörd över att RFSU i Malmö förespråkar sexövergrepp på barn och sexlekar för barn. Inte minst på grund av att jag själv är en pappa till en 9 årig dotter. Jag  undrar vilken annan i det svenska samhället som ens hade vågat att söka offentliga medel för detta? Som tur var avslog statliga Allmänna Arvsfonden ansökan om att få fortsätta ett projekt som påbörjades 2009 på formella grunder. Marcus Birro har rätt sin analys om att RFSU "befinner sig i samhällsdebattens radarskugga."

RFSU driver nu en kampanj för att man vill spränga det sista tabut inom sexualitetens område. Vilket innebär att perversionerna: tidelag och nekrofil denna gång lämnas därhän. Att i sexual liberalismens namn förespråka legalisering av sex med barn är inget nytt. Inom RFSU diskuterades frågan under vänsterradikalismens glansdagar runt 1968. Flera kända kulturpersonligheter i dåtidens Sverige som t.ex. Lars Ulfvenstam var inne på samma linje.  Nu när vi har en ny vänstervåg är man i gång på nytt. Då tog man inget slutgiltigt beslut men var allmänt positiv och "valde att inta en förstående attityd". Eftersom RFSU är den svenska radikalismens skötebarn så får organisationens verksamhet och attityder inte ifrågasättas eller kritiskt granskas. De få som försökt under senare år, t.ex. Marcus Birro, har blivit hudflängda i media och i det offentliga samtalet. 

Vilken kontrast är inte detta emot det förtjänstfulla arbete som organisationer av typ Rädda Barnen och BRIS bedriver. Dessa båda organisationer tar barns sårbarhet och utsatthet på allvar. RFSU:s brist på etik måste avslöjas och föras ut i den allmänna debatten. Dessutom kan man undra vilken syn RFSU egentligen har på barn och sexualitet?Bild ovan: Illustration från Rädda Barnen på Facebook.
Bild nedan: Marcus Birro, journalist och samhällsdebattör.

Etiketter: Sexuella övergrepp, Barnsex, Sexuella lekar, Sexuella perversioner,  RFSU,  Pedofili,  Sexuella övergrepp, Sexuell liberalism, Rädda Barnen, BRIS, Bianca Meyer, Marcus Birro, Lars Ulfvenstam, Allmänna Arvsfonden, Tidelag, Nekrofili, Kulturradikalism, Värdenihilism, Västerradikalism, 1968, Moralisk-etisk härdsmälta, Perversioner, Malmö,  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.